YOU'RE ENTERING MADAMCT'S ZONE..ENJOY VIEWING



fp's tutorial
By: siti hajar suratman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Aug-2009 14:08 Email | Share | Bookmark
how to put playlist and rinna's besday

 
1st of all..nk ucapkan samat ulangtahun kelahiran pada teman sejati yg aku kenal dlm dunia fp..membawa kepada dunia nyata..Ina..hanya kita berdua yg paham apa yg terjadi sekrg..aku harap persahabatan ini takkan di cemari dgn hasad dengki dan ianya berlandaskan kejujuran.ceh ceh ceh ceh..bermadah pujangga lak aku ni..wakakakkaa...dah lah na...amik ni kad ari jadi tuk ko...



**************************************************************************************************************************

tutorial how to put playlist

1st..upload lagu yg korang nk kt http://fileden.com (sila rujuk pada tutorial how to put background music)
2..pegi http://www.mixpod.com dan create akaun kt situ.pilih design playlist yg korang nk.
3.copy url dr fileden yg korang dh upload dan pastekan ke mixpod.com
4.dah abeh paste lagu2 yg korang nak..save dan copy html code yg diberikan
5.seperti biasa login fp>setting>profile>TAG.
6.copy html code dr mixpod.com dan pastekan di TAG kemudia save.

samat mencuba.


Quote:
award tuk n3 yg lepas..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net