YOU'RE ENTERING MADAMCT'S ZONE..ENJOY VIEWING



fp's tutorial
By: siti hajar suratman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 14-Aug-2009 04:28 Email | Share | | Bookmark
lamanyaaaaaaaa

 
badan x bp sihat..kepala ting tong..tekak sakit..adakah???wakakakakaka..ni semua gara2 membedal cempedak x hingat dunia ni..ari tu mak aku g umah kakak aku kt klawang tu ha..dia bwk lah balik cempedak berbiji2 ha..tu yg asyik lah membedal cempedak goreng..alih2 semua kt umah satu family ngn mak2 aku sekali sakit tekak..aduhaii..

lately x der sgt citer terbaru yg nk di share..berjalan pun x kemana pun..klo berjalan pun mood tu amik gambo talakk..tu yg x tau nk hapdet citer terbaru..

sekrg ni layan edit gambo panten jer..to be frank..hasilnya klo yg pro tu tgk gambo yg aku amik mungkin byk kekurangan lah..mana x nye..shot pun guna kit lens jer..x der lens yg panjang2 tu ha..tp pada aku sama ada guna kit lens atau yg lens yg gabak2 tu yg lebih penting adalah hasilnya..betul x?ermm...

for everything dat we did..aku berpegang pada satu..yg penting adalah passion..and willing to learn..klo ada MALAS or sikit2 ckp susahlah..ermm tu aku x leh komen apa lah kan..

aku ni lak jenis yg selagi benda yg aku cuba tu atau apa yg aku buat tu x turn out nicely or menjadi aku mmg x leh tido malam..mesti asyik teringat jer camne nk jadikan benda tu jd cam yg aku nak..bla bla bla..contoh time aku bajar guna ps ngn fotografi..dr youtube aku bajar..web sini sana aku msuk tuk dapatkan apa yg aku nak..dan hasilnya dr zero hinggalah sekrg aku dh tau camne nk guna ps ngn camera tu..dr situ aku share knowledge ngn kengkwn yg lain..bkn setakat ps ngn fotografi sj..psl nk bg cantik mata memandang ngn sebagai halwa tinga time korang bukak fp aku pun aku suka share ngn korang..pada aku aku puas dgn segala hasil kerja aku dan org lain appreciate it..this few things yg membuatkan aku lebih happy dan menghilangkan segala stress aku..

have a few ppl yg pandang enteng mengenai surirumah yg duk umah..duk depan pc etc..bukan setakat 2..3 org yg bg statement surirumah ni boleh lah duk dpn pc 24jam etc..or ngadap internet x der apa yg bleh u gain..tp pada aku..internet lah yg membuatkan aku ilang tensen dan bajar apa yg aku nk bajar..so ianya terpulang pada pendapat masing2..internet its not only for gossiping geng..hehe

terlebih plak bercakap kali ni..maklumlah lama dh x menulis kt fp aku ni..selalu tepek gambo jer..k lah aku akhiri n3 kali ni ngn sekali lagi gamba2 koleksi panten zura..jgn ada yg bosan yer..maklumlah..mmg x der gambo terbaru ha nk ku tepekkan kt sini...

sehingga n3 yg akn dtg..adiossssssss...oh yer ada di antara gamba2 ni yg u dh tgk kt n3 lepas2..coz aku wat dlm byk version..







Saturday, 8-Aug-2009 07:43 Email | Share | | Bookmark
Zura wed's part3

 












Tuesday, 4-Aug-2009 13:04 Email | Share | | Bookmark
Zura's Wed Part 2

 







Monday, 27-Jul-2009 14:31 Email | Share | | Bookmark
Zura's Wed

 
COMING SOON.......PICCAS IN PROGRES...


Zuraidah & Hafidz
25 & 26 July,2009
Taman Sri Putra,Banting










Quote:
award dr ina..


Thursday, 23-Jul-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
SELINGAN

 
 
 
View all 6 photos...


sementara x der gambo ngn cerita yg membolehkan aku menghapdet fp ni..layanlah lagu2 youtube mariah carey dan rossa yg aku tgh tangkap feeling sekrg ni..2..2 lagu ni aku ada letak as a background kt fp ni..korang click jer kt atas tu klo malas nk tgk youtube ni..hehe

AFTER TONIGHT by MARIAH CAREY

I look at you looking at me
Feels like a feeling meant to be
And as your body moves with mine
It's like I'm lifted out of time

And time again
Patientiy I've waited
For this moment to arrive

After tonight
Will you remember
How sweet and tenderly
You reached for me
And pulled me closer
After you go
Will you return to love me
After tonight begins to fade

I feel your touch caressing me
This feeling's all I'll ever need
With every kiss from your sweet lips
It's like I'm drifting out of time

Alone will tell
If you feel the way I feel
When I look in your eyes

After tonight
(After tonight)
Will you remember
(Will you remember)
How sweet and tenderly
You reached for me
And pulled me closer
After you go
(After you go)
Will you return to love me
After the night becomes the day

Time
And time and time again
(Time and time again)
So patiently I've waited
For this moment to arrive

After tonight
(After tonight)
Will you remember
How sweet and tenderly
You reached for me
And pulled me closer
After you go
Baby will you return to love me
After the night becomes the day
After tonight begins
(Begins)
To fade

After all
After all
After all
When the morning comes
When the morning comes
After tonight
Begins to fade
(After tonight)
Begins to
Fade

HATI YANG KAU SAKITI


Rossa – Hati Yang Kau Sakiti

jangan pernah katakan bahwa
cintamu hanya untukku
karna kini kau telah membaginya

* maafkan bila memang kini
harus kutinggalkan dirimu
karna hatiku selalu kau lukai

** tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa

reff:
ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
kau duakan cinta ini
kau pergi bersamanya

ku menangis melepaskan
kepergian dirimu dari sisi hidupku
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti

repeat *, **
repeat reff

ku menangis
harus slalu kau tahu


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net