YOU'RE ENTERING MADAMCT'S ZONE..ENJOY VIEWING



fp's tutorial
By: siti hajar suratman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-Sep-2009 15:38 Email | Share | | Bookmark
Gambar Lama

 
 
 
View all 5 photos...
lupa nk tepek gamba2 lama ni..godek2 external HDD terjumpa gamba2 ni..time g kenduri kt umah makcik di Kg.Kundang..blik dr kenduri tu aku g mu'yi kakak ipo aku yg bru bersalin kt umah mak dia..la ni Iman dh nk msuk 10 bulan daa..muahaha..lama sungguh daa oo gambo2 ni...







ni masa aku layan ank2 sedara aku g main kat taman bakang umah mak aku..kt kwsn hosp..arghh rindunye ngn derang...x sabo nk tgu raya ni...






Quote:
dpt award dr derang..yehaaaaaaaa...




Quote:
kad semoga kami cepat sembuh dr bro setabak kita yg popular tu...tima kasih yer bro..bilalah dpt makan2 free kt setabak ni..ahaksssssss...


ni plak nk bg award kt Mr.Amin sebagai penghargaan menjadi pencopot terpantas kt n3 sebelum ni..


Quote:
n3 kali ni berjaya di copot oleh abg meor..tima lah yer bang anugerah yg x seberapa ni.



Monday, 31-Aug-2009 13:12 Email | Share | | Bookmark
maleh nk letak title..muahaha

 
 
balik dr ipoh singgah tido kt umah mak mertua kat teluk intan..dr sana lalu jalan lama ke kl..pasal Mr.Hubby nk bawak g makan kt kedai pau yg famous kt tg malim..sebenarnya aku x suka sgt pun pau yik mun ni psl keras kan..sox bp berkenan sgt kt tekak aku..tp layan jer lah..nk gak nengok asal nye dr mana kan..spi sana order pau daging..tukang habiskan..of coz le laki aku..huhuhu..aku order air milo ngn roti bakar..laki aku order yong tau foo sekali..makan ngn kuah sup..abeh amik gambo kt situ we all shoot balik kl..
ni ar gambo2 kt kedai YIK MUN kt pekan tg malim tu ha..mmg leh nmpk ar klo korang lalu pekan tu..kt tepi jer kedai nye..



ha ni lak gelagat si yaya layan diri sdri time mama dia demam 3 ari..aku bukak kan tv pehtu dia layan lah tv tu spi dia boring..hehe..



award dr abg meor..


award dr eayda..



yg ni lak award tuk kak pau yg berjaya mencopot n3 sebelum ni..congrats kak pau



Wednesday, 26-Aug-2009 14:59 Email | Share | | Bookmark
Mee Udang Kuala Sepetang

 
omak aiiiiiiiiiiiiii..punya la malas sekrg nk menghapdet fp ni..ada lah gak kat 10 kali bukak tutup gambo yg nk di edit tu ha...kesudahannya....tetap elek...nan ado..mood tu still x mo gerak2 ke tahap maximum..klo x dh berderet2 n3 aku kt fp ni...

citer mee udang kuala sepetang ni sebenarnya time aku ikut laki aku ke ipoh ngn taiping bulan lepas..wat pojek wimax..berdua ok..hehe..lama tul x berdua kemana2 ngn laki aku ni ha..best ooooo...muahahaha...

abeh wat testing kt ipoh kitarang bertolak ke taiping..spi2 sana laki aku ajak g kuala sepetang..aku pun iakan ajer lah..mmg x penah lg pun kesana..pehtu lak aku ajak dia mkn mee udang..time tu mmg x teringat pun yg mana satu yg popular tu..so bedal jer lah kt mana2..kitarang stop kt mee udang pak hashim ke klo x silap..lupa lah plak apa nama gerai tu..order yg special..yg special tu makne nya lebih udang..sampai2 kt meja aku rasa kuah dia dulu..perghhhhhh meletup siuttttttttttt...cam rasa mee jawa kt rest. aku sellau pegi kt banting baru jer ha..mmg mabeles lahh..cuma part udang jer yg slack..klo udang tu fresh aku rasa lg meletup kot..plak tu dia pakai mee kuning yg kurus2 cam yee mee tu ha..x puas rasanya makan...bab kuah je yg sedap..so aku hirup jer lah kuah tu licin..

gamba seketul ni jer lah yg berjaya aku edit setelah byk kali aku bukak tutup ps tu ha..hehe...boleh lah dr x der kan..

ingat nk tepek gambo yaya ha tgk tv time aku terbaring kesakitan..so far aku tgk ank2 aku ni mmg pandai berdikari..time aku terbaring 3 ari demam tu ha yaya mmg lgsg wat hal sdri..psl aku ckp ngn dia..yaya..mummy sick..yaya play alone ok..go watch ur tv...dun disturb mummy...sib baik dia faham..dia jawab..ha..mummy...sick...hot...adehhh pehtu aku wat lah muka kesian..dia ckp mummy sleep...ha pehtu dia g kaco papa dia..huhuhu..adeh ank2 aku ni..sib baik mmg aku ni jenis ajar ank2 berdikari..danial pun camtu..bila aku sakit ank2 aku lah yg tunjukkan keprihatinan derang..im so lucky to have them..

nantilah kang klo mood aku dh ok sikit aku tepek gambo yaya layan diri sdri time mummy dia sakit..huhu

till then aku nk jelaskan kt sini apa sahaja rezeki/barang yg ada pada aku adalah hasil kerja keras laki aku..kemampuan dia untuk menyediakan segala2nya tuk ank bini dia adalah satu yg tidak harus dipertikaikan oleh sesapa sahaja di luar sana..syukur sgt2..dan tima kasih sgt pada laki aku kerana selama ini x penah dia kata NO pada apa shj yg aku ngn ank2 minta..jangan kerana ada sesetengah org yg x dpt menerimanya dan berdetik rasa cemburu atas itu..percayalah pada rezeki masing2.laki aku menyediakan segalanya tanpa perlu berhutang pada sesapa pun..ada duit dia belikan..x der duit jangan beli..x perlu berhutang tuk memiliki sesuatu brg yg kau x mampu nk membelinya..ok..tuk sesapa sahaja yg di luar sana yg memperrtikaikaikannye..aku x mo komen apa2..berdiam diri adalah yg terbaik..aku percaya pada HUKUM KARMA.doakan Allah kuatkan semangat aku yer..kuarkan semangat melawan hasad dengki manusia yg x leh melihat org lain senang dan semangat tuk melawan rasa rindu yg teramat pada ARWAH ABAH.

salam...




Tuesday, 25-Aug-2009 17:30 Email | Share | | Bookmark
Pengunduran

anugerah pencopot terpantas
Quote:
tahniah lela dpt jd pencopot terpantas di n3 ni..sori sgt2 camne akk leh terlepas pandang ha..sori dik..


ramai dh tau yg ct adalah salah seorg founder TKB..sapa yg blum tau..x per..abaikan..ct cuma nk umumkan disini pengunduran ct dr TKB mulai ari ni..jangan di tanya mengapa kerana kadangkala keputusan yg kita lakukan tidak perlu di susuli dengan persoalan dan di sudahi dengan jawapan.



note:sori byk2 x dpt balas ucapan salam ramadhan dr kwn semua..3 ari terbaring kt katil kena demam panas..dgn kepala yg ting tong..ank2 x sihat..perghhh dugaan sungguh..sekali lagi..thx for d wishes..ct ucapakan salam ramadhan juga pada korang..




Monday, 17-Aug-2009 14:08 Email | Share | | Bookmark
how to put playlist and rinna's besday

 
1st of all..nk ucapkan samat ulangtahun kelahiran pada teman sejati yg aku kenal dlm dunia fp..membawa kepada dunia nyata..Ina..hanya kita berdua yg paham apa yg terjadi sekrg..aku harap persahabatan ini takkan di cemari dgn hasad dengki dan ianya berlandaskan kejujuran.ceh ceh ceh ceh..bermadah pujangga lak aku ni..wakakakkaa...dah lah na...amik ni kad ari jadi tuk ko...



**************************************************************************************************************************

tutorial how to put playlist

1st..upload lagu yg korang nk kt http://fileden.com (sila rujuk pada tutorial how to put background music)
2..pegi http://www.mixpod.com dan create akaun kt situ.pilih design playlist yg korang nk.
3.copy url dr fileden yg korang dh upload dan pastekan ke mixpod.com
4.dah abeh paste lagu2 yg korang nak..save dan copy html code yg diberikan
5.seperti biasa login fp>setting>profile>TAG.
6.copy html code dr mixpod.com dan pastekan di TAG kemudia save.

samat mencuba.


Quote:
award tuk n3 yg lepas..




[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net