YOU'RE ENTERING MADAMCT'S ZONE..ENJOY VIEWING



fp's tutorial
By: siti hajar suratman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-May-2009 08:29 Email | Share | | Bookmark
newborn baby..

 
ina sori ar lambat wat award tu ko ha..spi ko kena dtg tuntut...wakakakaka..ha ni amik ni..tq ler jd pencopot terpantas kt fp den ni ina wehhhh...i lap u lah kering2..



Zumaaa..congrats on ur new arrival baby boy..he is so cute..suka aku nengok rambut dia..itam betul..










sekrg ni yaya klo aku cakap "adikkk..come take a picca.." menonong dia ikut instruction aku..muahahahah..pehtu sibuk dia nk nengok gamba yg aku snap lepas tu sibuk ckp.."nice" or "adik pretty".. ..mulut dia sekrg dh makin becok dan pantang nmpk camera aku or aku amik camera..either dia nk snap piccas gak or dia akn pose suruh aku amik gamba dia..selalu nya ayat dia akan camni.."come..come..peace mummy" ( tu maknanya dia ajak kita amik gamba pehtu wat peace)

tgk lah gamba bwh ni..aku tye dia..u want to take a picca with baby adik? terus dia berjalan g kat baby pehtu duk kt bb..tu nasib baik si zuma ada..klo x mau dia picit2 ank org..







Monday, 18-May-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
NO title..

 
 

adett sorri yer i dun know which one is you..tried to belek2 ur fp nk cari muka you..so leh tepek kt sini..x der lah pulak..so i amik ur header jer lah..















yehaa dpt ni dr kak pau..



Thursday, 14-May-2009 00:35 Email | Share | | Bookmark
aksi di umah poh-poh

Quote:
watie ko telah berjaya mencopot n3 terbaru aku dengan kelajuan 0.10 saat..yippieeeeeeeee...so aku tepek muka ko dan aku masa pertemuan pertama kita di plaza alam sentral yg menjadi saksi kita bertentangan mata secara liveeeeeeeeeeee.. .sila dengan sopan amik award ni dan ko pakukan betul2 kt dinding umah ko tau..



lately ni malas nk bercerita..kita tgk gamba tanpa cerita lah yer..aci kan?kang citer pjg lebar pun di salah tafsirkan payah oo..ha apa lg..tgk ar aksi ank2 ku bersama kazen2nya..

segarkan hari anda dgn gamba2 bunga yg ada di laman MIL akuuu..


menu wajib yg korang kena g melantak di teluk intan..mee rebus mastan ghani..kesedapannya sehingga menjilat pinggan ooo..tmpt nye kt depan the store pekan teluk intan..

















Tuesday, 12-May-2009 04:10 Email | Share | | Bookmark
mom's celebration

 
 
Quote:
wahh berjaya gak akhirnya ko mencopot tempat pertama di fp akk yer lela.sebagai penghargaan dr akk terima lah anugerah ini dan gantunglah ia di fp mu..cehhhhhhh..hehehe


dpt award dr watie..


dr umah kzue we shoot to anson..so like usual.. a few photos to view..cake cutting ceremony in conjuction of mother's day..

ina..thx for the stuffs and watie..ur brownies is damnly delicious..eh for those yg rasa nk makan dan cuba brownies yg made from air tgn watie..place an order k..i recomended it to you..thx again to both of u..












Monday, 11-May-2009 15:03 Email | Share | | Bookmark
my baby again..

 
Quote:
anugerah pencopot terpantas tuk n3 kali ini berjaya dimiliki olehhh ikaaaa.TQ dik..




Good day and salam to my frens..so how's ur weekend?hope u enjoyed the moment that u spent together with ur family or with ur loves one..haaa how ur mom's day celebration yesterday and what u got from ur beloved child?me?hehe..duzen get anything at all..ermmmm..


lets moving on with d next story..all these piccas were taken while Mr.Hubby waiting for his friend to come over near the McD restaurant last few days..dlm menunggu angkat camera dan terhasillah gamba2 ini..so ini sebahagian dr gamba2 nya..ada part 2 yer..tapi itu lain kali laaaaa....mata sudah ngantukssssssss..ari sudah mau tgh malammmm..masa untuk tidurlahhhhh..juadah tuk mata korang tuk di KONGSIKAN BERSAMA..di persembahkan MODEL TETAP AKU..ADELIA NATASHAAAAAA...mommy love u baby..




































[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net